Valikko Sulje

Teerisaaren sauna

TEERISAAREN SAUNAKAUSI 2021 ON PÄÄTTYNYT, AVAAMME SAUNAN JÄLLEEN UUDELLEEN KESÄN TULLEN.

Santahaminan Upseerikerho ry ylläpitää Santahaminan Teerisaaressa sijaitsevaa saunakokonaisuutta,Teerisaaren saunaa. Saunaa vuokrataan ensisijaisesti Upseerikerhon jäsenille, mutta myös santahaminalaiset sekä yhdistyksen muut yhteistyökumppanit voivat vuokrata saunan käyttöönsä. Tervetuloa saunomaan ja nauttimaan yhdestä Helsingin upeimmista näköaloista ja ympäristöistä meren rannalla !

Perustietoa saunasta
Teerisaaren sauna on Santahaminan Upseerikerho ry:n ylläpitämä saunakokonaisuus, johon kuuluu paitsi itse sauna ja sen terassi, myös umalaituri, grillikatos pöytineen ja penkkeineen, grillipaikka ja puucee.

Teerisaaren saunakausi ulottuu pääsääntöisesti toukokuusta lokakuuhun säästä ja lämpötilasta riippuen. Sauna on varattavissa kuitenkin viimeistään kesäkuun alusta syyskuun loppuun.

Sijainti ja ajo-ohjeet
Teerisaaren sauna sijaitsee Santahaminan Teerisaaressa osoitteessa:
Teerisaarentie 9, 00860 Helsinki.

Omalla autolla Santahaminaan pääsee Helsingin sisäänajoteiltä kehä I:n ja Itäväylän (tie 170) kautta. Itäväylältä noustaan Herttoniemen liittymästä, josta on opastus Laajasalon kautta Santahaminaan. Santahaminaan tultaessa Teerisaarentie on heti ensimmäinen kulunvalvontapisteen jälkeen oikealle kohti rantaa kääntyvä tie. Saunalle pääsee tietä pitkin ajamalla venesataman läpi ja Teerisaareen johtavan kannaksen yli.

Julkisen liikenteen yhteydet Santahaminaan kulkevat Herttoniemen metroaseman kautta, josta Santahaminaan pääseen linjan 86 busseilla. Teerisaarentietä lähin linja-autopysäkki on heti ensimmäinen Santahaminan kulunvalvontapisteen jälkeen. Pysäkiltä jatketaan kävellen ”Teerisaareen saapuminen omalla autolla” -ohjeita noudattaen.