Valikko Sulje

Santahaminan kerhoravintola

Santahaminan Upseerikerhon tkerhoravintola sijaitsee luonnonkauniilla Santahaminan saarella Helsingissä. Ravintolassa on mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia kokouksista syntymäpäiväjuhliin ja juhlaviin häihinkin. Ravintolassa on täydet anniskeluoikeudet.
 
Ravintola jatkaa toimintaansa tilausravintolana.

Ravintola on nyt suljettu, mutta Korona-tilanteen sallliessa ravintola avataan uudelleen. Otamme kuitenkin koko ajan alustavia tilavarauksia vastaan esim. kesälle 2021.

Kerhon tilat terasseineen mahdollistavat niin pienet kuin suuremmatkin tapahtumat, kokouksista syntymäpäiväjuhliin ja juhlaviin häihinkin. Kysy eri tilavaihtoehdoista tilaisuuksille. Tilavarauskyselyt sähköpostiosoitteeseen santahaminankerho(at)gmail.com (tai puhelimitse 050 454 2757). Tilavarauskyselyitä käsitellään vähintään kerran viikossa, pääsääntöisesti keskiviikkoisin.

 
Kerhoravintola sijaitsee sotilasalueella, joten ravintolaan pääsyyn vaaditaan kulkulupa. Sovi tilauksen yhteydessä alueelle paasyyn liittyvät yksityiskohdat. 

Kerhon osoite on: Santahaminantie 9, 00860 Helsinki. 

Santahaminaan pääsee Herttoniemen metroasemalta HKL:n bussilla 86, Santahaminan portin jälkeen 2. pysäkiltä pois. Ravintolarakennus on 200 m:n päässä tien oikealla puolella.

Kuva Upseerikerhon terassilta elokuussa 2020. Helsingin keskusta kylpee ilta-auringossa Vasikkasaaren takana. Kuvassa näkyvä kerhon edessä oleva Santahaminan vanha päälaituri on 1880-luvuta..
Juhlasali katettuna vieraille. Kerhoravintola soveltuu juhlasalin pöytäjärjestystä muuttamalla ja kerhon eri tiloja hyödyntäen hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin, pienistä kokouksista tyylikkäisiin häihin.